V.V. Mildam online kerst bingo!

Mildam online kerst bingo

Hallo allemaal,

NIEUWE RONDE, NIEUWE KANSEN!

Na het grote succes van afgelopen maart is VV Mildam weer terug met een nieuwe editie van de Online Bingo en deze keer staat de Kerstspecial op de agenda!

Op kerstavond 24 december zullen vanaf half 8 de balletjes weer gaan rollen. Naast spannende rondes met fantastische prijzen, zullen tussen de rondes door ook weer heerlijke (kerst)hitjes door uw woonkamers schallen.

Ook deze keer ontvang je voor maar €25,- per persoon een ‘premium Bingo Thuis pakket’ met vijf bingo kaarten, borrelhapjes en drankjes naar keuze, mede mogelijk gemaakt door La Fontaine. Je kunt dit pakket voor jezelf (en anderen) bestellen via de volgende link: https://forms.gle/DLwZ9cDq8i57bdbU7

In tegenstelling tot de vorige keer kunt u uw borrelpakket zelf op komen halen bij een ophaalpunt bij de voetbalkantine op donderdag 23 december tussen 18:00 en 20:00 of op vrijdagavond 24 december tussen 16:00 en 18:00.

Ondanks dat het evenement online plaats zal vinden, is het natuurlijk mogelijk om conform de richtlijnen van het RIVM vier gasten thuis te ontvangen en alsnog de avond gezellig met anderen door te brengen. Mochten er versoepelingen plaatsvinden, dan kun je wellicht met nog meer mensen meedoen met de Bingo!

De uitzending zal ook ditmaal via Twitch te bekijken zijn. Het enige wat je dus nodig hebt is een werkende internetverbinding en een laptop/pc (die je eventueel aan een beeldscherm kunt koppelen). Je kunt het zelfs gewoon volgen via je telefoon. De link waar je de Bingo kunt volgen krijg je de dag van het evenement toegestuurd.

Mochten jullie nog vragen hebben over de invulling van het evenement, stuur dan een mail naar: vvmildamonlinebingo@gmail.com.