Online Bingo

Hallo allemaal!

 Zoals u misschien al in de nieuwsbrief heeft gelezen, organiseert VV Mildam een Online Bingo Avond op zaterdag 27 maart om 18:30 uur! Naast spannende rondes met fantastische prijzen, zullen er tussen de rondes door ook hitjes door uw woonkamers schallen. 

Voor €25,- wordt er een Bingo pakket bij u thuis bezorgd, met vijf bingo kaarten, verschillende borrelhapjes en een aantal biertjes, mede mogelijk gemaakt door La Fontaine! Dit pakket is voor één persoon. Je kunt het pakket bestellen via: https://forms.gle/zDURHTqxbjszkziv7

Ondanks dat het evenement online plaats zal vinden, is het natuurlijk mogelijk om conform de richtlijnen van het RIVM één gast thuis te ontvangen en dus alsnog de avond gezellig met iemand door te brengen en veilig en wel voor de avondklok weer thuis te zijn. Mochten er versoepelingen plaats vinden, kun je wellicht met meer mensen Bingo spelen!

Het zal waarschijnlijk gestreamd worden via Twitch of een andere online streaming dienst. Het enige wat je dus nodig hebt is een laptop/pc met een internetverbinding die je aan een beeldscherm kunt koppelen, maar je kunt het zelfs gewoon volgen via je telefoon. De link waar je de Bingo kunt volgen krijg je de dag van het evenement toegestuurd.

Mochten jullie nog vragen hebben over de invulling van het evenement, stuur Feitse dan een e-mail, via feitsekrekt@gmail.com