Contractverlengingen 2021-2022

Voor het seizoen 2021-2022 heeft V.V. Mildam het contract met hoofdtrainer Steven van Mourik weten te verlengen. Dit is natuurlijk heel goed nieuws voor de club dat er continuïteit is en belangrijk voor de selectie dat er duidelijkheid is.

Ook leider Hans Reilman, keeperstrainer Jurrit Welles, assistent-scheidsrechter Eisse Modderman en fysio Gerard Broekema hebben aangegeven volgend seizoen met veel plezier door te willen gaan.

En zeker niet onbelangrijk is dat de hoofdsponsor Hoekstra Installaties zijn contract wederom met 3 jaar verlengd heeft.

Bij de dames heeft Mitchell de Ruygt aangegeven ook volgend seizoen graag voor de groep te willen staan.
Helaas heeft Harmen v/d Spoel aangegeven dat hij door studie en werk geen tijd meer vrij kan maken om de dames training te geven. We zoeken hierbij nog een leider voor de dames op de zaterdag.

Voor Mildam 2 zijn we heel druk bezig om de staf rond te krijgen en daar hopen we volgende week meer duidelijkheid over te kunnen verstrekken.

Hopelijk mogen we in dit abrupt afgebroken seizoen op wat voor manier dan ook nog een aantal wedstrijden spelen. Iets wat voor alle voetballers natuurlijk fantastisch zou zijn. En natuurlijk van ons werkelijk prachtig verbouwde kantine gebruik kunnen maken.

Tot slot voor een ieder blijf gezond want dat is natuurlijk ondanks alles het belangrijkst!!!

T.C. V.V. Mildam