De Swetser hoofdsponsor damesteam

Dames

Achterste rij vlnr: Roelie Keulen, Karen Handgraaf, Ineke de Jong, Jessie Klaren, Jannie Luchtenveld, Gretha Hof, Hanneke Nijboer, Brenda de Jong-Jongsma, Annie vd Krieke, Sanne tulner, Marriet Hoekstra, Jildou de Ruyght-Stoelwinder, Erik Roelevink (Hoofdsponsor de Swetser), Arnold Terpstra (trainer)

Voorste rij vlnr: Jaap Wijnsma (begeleider), Denise Kromkamp, Denise vd Werff, Nienke Huitema, Tony Seunnenga, Sanne Te Pest, Rianne Jonker, Alinda Hofstra, Jody Wiersma, Benitta Wiersma

Op de foto ontbreken: Nynke Mulder en Susanna Wijnsma

 

Na enkele jaren van afwezigheid is er dit voetbalseizoen weer een damesteam bij VV Mildam. Een enthousiaste en talentvolle groep speelsters welke komend seizoen met de Swetser Heerenveen op het shirt zal spelen. In het verleden is de Swetser ook sponsor van de dames bij VV Mildam geweest. Erik Roelevink (bedrijfsleider) heeft met veel enthousiasme gereageerd op de plannen van VV Mildam en een nieuwe samenwerking is hierbij ontstaan.
VV Mildam en haar damesteam is trots op haar sponsor voor de komende seizoenen.

 De dames zijn vanaf half augustus begonnen met trainen. In de komende weken worden de eerste oefenwedstrijden gespeeld om vanaf het voorjaar 2015 deel te nemen aan de competitie. Op dit moment telt de damesselectie 23 speelsters welke op maandag en woensdagavond met veel enthousiasme en animo trainen.

 Net als in het verleden is de aanwezigheid van een damesteam voor de gehele voetbalclub een verrijking. We hopen ook op uw aanwezigheid tijdens de wedstrijden van de dames.

 

Bron